Kerstpakket bestellen

Er is niets zo belangrijk voor een goed lopend bedrijf dan het personeel dat er werkt. Met het huidige tekort aan werknemers is dit feit duidelijker zichtbaar dan ooit. Goede werknemers moet je koesteren én je mag ze af en toe best even verwennen. Met een kerstpakket natuurlijk, het traditionele geschenk als afronding van het jaar. Je kunt hiervoor een klassiek kerstpakket bestellen, overweeg ook zeker de creatieve kerstpakketten. Welk geschenk past bij jouw werknemers en het beschikbare budget?

Ken jouw werknemers

Je hoeft niet voor iedere werknemer een maatwerk kerstpakket samen te stellen, het kan overigens wel. Probeer in te spelen op het sentiment dat er leeft, kies voor een geschenk dat gericht is op de ontvanger. Met een doos vol merchandise met het bedrijfslogo op ieder artikel sla je de plank mis. Denk gerust even na over de wensen en behoeften van de workforce en speel in op wat er leeft. Dit moment van overpeinzing is zichtbaar en voelbaar voor je werknemers.

Klassiek kerstpakket

Zelfs als de thermometer ver boven het vriespunt staat brengt een klassiek kerstpakket het wintergevoel bij iedereen naar boven. Rood en groen zijn traditionele kerstkleuren, er moet uiteraard minimaal één artikel op een kerstboom lijken. Gezellige kaarsjes of lekkere kaasjes om de kerstdagen sfeervol te beleven. Er zijn opties met levensmiddelen, decoraties of verwen artikelen om jouw personeel een keertje goed in de watten te leggen.

Trendy kerstpakket

Het is heel goed mogelijk dat de meeste werknemers helemaal niets hebben met jingle bells en lange sokken voor aan de open haard. Je kunt ook een trendy kerstpakket bestellen dat perfect aansluit op de tijdgeest. Duurzaam scoort goed, high tech ook. Kwaliteit is ook zeker een trend. Liever een klein maar uitstekend geschenk dan een doos vol wegwerp artikelen.

Survival kerstpakket

Laten we er geen doekjes om winden; de inflatie raakt veel mensen. Geef werknemers een extraatje voor de kerst zonder de nadruk te leggen op economisch zware tijden. Snacks van bekende merken uit de supermarkt zijn eigenlijk altijd welkom en voor sommige mensen zelfs cruciaal om de donkere dagen door te komen. Sommige ontvangers eten alles lekker zelf op, anderen zien het als gelegenheid om de inhoud te delen met familie, vrienden of de buren.

Goedkoop kerstpakket

Voor ieder budget is er een kerstpakket, een kleine attentie kan het verschil maken. Laat werknemers zien dat ze gewaardeerd worden. Als er veel parttimers werkzaam zijn dan kun je een goedkoop kerstpakket bestellen wat de teamgeest versterkt. Dit werkt uitstekend voor bedrijven met veel personeel maar ook zeker voor kleine bedrijven die op de marge leven maar wel die blijk van waardering willen tonen.

Maatwerk kerstpakket

Is het mogelijk om voor 10 werknemers een maatwerk kerstpakket te bestellen? Of voor 100, 1000 en meer? Ja, dat is mogelijk. Je kunt er als ondernemer uiteraard wel wat hulp bij gebruiken. Neem gerust even contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Een cadeaubon is een heel praktische oplossing, je zou er wel een persoonlijke boodschap aan toe kunnen voegen. Wellicht kies je voor een kerstpakket per afdeling, je zou er zelfs een gezellige loterij van kunnen maken met surprisepakketten. Kortom, laat de kans niet schieten om jouw werknemers te verwennen en tegelijkertijd de saamhorigheid binnen het team te versterken.